Sådan får du en god studenterfest

At blive student er en af de store ting i livet, for dem som vælger at gå den vej, når de uddanner sig. For nogle er det næsten lige så stort som at blive gift, og det er da også kulminationen på tre års hårdt slid, der nu skal fejres. Her i artiklen giver vi dig et par tips til, hvordan du får en god oplevelse, når du bliver student.

Der er flere ting, man kan gøre for at sikre, at det bliver en tid, man fremover kan mindes med glæde.

Tøjet

Når den store dag kommer, skal man have pænt tøj på. Der er tale om en begivenhed, som kun sker én gang i livet, og selvom gymnasietiden måske har været fyldt med fest og fodbold med FC Barcelona, bør man på denne dag være seriøs og trække i det pæne tøj. Her foreskriver traditionen hvidt tøj, eller i det mindste primært hvid, måske med en farvet jakke eller cardigan til. Er du kvinde, vil du måske gerne fejre dagen i en smuk kjole, og på Studenterkjoler.dk finder du et bredt udvalg.

Ikke for fuld

Studentertiden fejres ofte med øl, vin og drinks til festerne, og her bør du være opmærksom på, hvor meget du indtager. Der er ikke noget ved at ligge og kaste op til sin studenterfest og måtte tage hjem. Læg en plan for, hvordan du kan drikke uden at blive alt for fuld.

Få alle med

Studentertiden er en glædelig begivenhed, og alle skal have en god oplevelse. Sørg for, at alle er med og føler sig som en del af fællesskabet. Tag ansvar for dine kammerater og hjælp dem, hvis de føler sig udenfor eller måske får for meget at drikke.

Med disse råd er du godt på vej til alle tiders studentertid og tilbage er blot at sige god fornøjelse.