Sådan underholder du dine kunder 

Når man skaber hjemmesider for andre virksomheder, kan der nemt komme en kløft mellem jer som kunde og sælger. Det kan være godt for nuværende og fremtidige forhold, at gå et ekstra skridt for dine kunder. De vil værdsætte at blive behandlet ekstraordinært, med for eksempel en helikoptertur, og det vil skabe større chancer for at blive anbefalet videre til andre virksomheder. 

 

Nogle gange skal der ikke meget til for at skille sig ud af mængden og få sine kunder til at komme tilbage og købe din ydelse. Hvis man gør et godt stykke arbejde, burde det næsten være tilstrækkeligt, men det kan nytte i den lange ende at gøre noget ekstra for sine kunder. Selvom en helikoptertur lyder ekstravagant, det kan det være den unikke oplevelse der gør, at højtbetalende kunder sætter større pris på dine ydelser. 

 

The sky is the limit 

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vil forkæle dine kunder, men hvorfor ikke tænke stort og bestille en uforglemmelig tur på helikopterture.dk. En helikoptertur er en relativ dyr oplevelse, men man kan vælge at se det som en investering i sin virksomhed. Hvis man er vant til at sidde i mange timer om dagen og udvikle hjemmesider, er det også godt for dig selv at komme ud og opleve noget stort.  

 

En helikoptertur er ikke noget man bliver budt på hver dag. Det betyder at den person du tager med på turen altid, vil huske den dag, hvor de fik en gratis tur i en helikopter og fik lov til at opleve Danmark fra nye højder.  

 

Fasthold kunderne 

Det kan være med til at styrke båndende mellem dig som sælger og kunden som køber, så I kommer ud og lærer hinanden at kende på andre måde end kun de forretningsmæssige. At lære din kunde på et personligt plan kan også være med til at give dig en bedre forståelse af deres virksomhed. 

 

I længden kan en helikoptertur i ny og næ være med til at fastholde kunderne du allerede har. Potentielle nye kunder vil måske også høre rygter om hvor godt man bliver behandlet hos dig og vil være mere tilbøjelig til at købe dine ydelser.