Få styr på regnskabet med Dinero 

Er du træt af at sidde med endeløse stakke af kvitteringer og fakturaer hver måned? Har du svært ved at bevare overskuddet, når tallene skal lægges sammen? Så kan du få Dinero til at hjælpe dig. Deres regnskabsprogram klarer dine regnskaber for dig, så du slipper for at sidde med alle papirerne selv. Hvis du er iværksætter eller selvstændig er Dinero helt perfekt for dig. 

Hvis dit skrivebord drukner i kvitteringer i slutningen af hver måned, så kan det være et tegn på at du skal klare dit regnskab digitalt. Med Dinero som din bogholder får du regnskabet direkte på mobilen eller din computer. Du scanner dine kvitteringer ind, Dinero loader dem op i skyen, og så kan du kvit og frit smide dine fakturaer i skraldespanden.  

Du sparer altså ikke bare plads med Dinero, men også tid og penge. Aldrig har det været lettere at bogføre sine regnskaber end nu. Du får fuldt overblik over dine regnskaber, og med alle dine samlede fakturaer lige ved hånden, er der intet, der går tabt i dine bøger. Så kan du trygt smide dine støvede ringbind ud og gøre plads til billeder eller litteratur i stedet for. 

Lavet af iværksættere til iværksættere 

Dinero er skabt af iværksættere, der undrede sig over, hvorfor det ikke var lettere at bogføre sine regnskaber hver måned. Hvorfor skulle det være så svært? tænkte de. Det behøvede det ikke være, og så gik de straks i gang med at udvikle et program, der kunne holde styr på regnskaberne. På den måde kunne man slippe for alt papirarbejdet i slutningen af måneden.  

Iværksætterne fra Dinero havde også et andet, dedikeret mål: Det skulle være lettere at være iværksætter i Danmark. Det er ikke alle, der tør kaste sig ud på markedet med deres gode ideer, måske fordi regnskab og tal i sidste ende skræmmer for meget. Det ønskede folkene bag Dinero at gøre op med. Dinero er i dag det førende regnskabsprogram hos selvstændige og iværksættere, fordi det er skabt ud fra en formel om brugervenlighed og enkelhed. Det behøver ikke være svært at være iværksætter. 

Du kan selv teste en gratis version af programmet. Du kan få den som app på din telefon. Og det er helt uden bindinger. Så kan du mærke på egen krop, om Dinero er løsningen på dine bogføringsproblemer. Med Dinero får du meget mere tid og overskud til at fokusere på din virksomheds kerneopgaver.