Gør det til en vane at bruge blue light briller

Har du endnu ikke fået gjort det til en vane at bruge dem, er det bare med at komme i gang med at finde dig et par lækre blue light briller og så huske at bruge dem.

Alle vores skærme udsender dette skadelige blå lys, som vores øjne ikke har godt af at kigge på i så lang tid, som vi gør det. Derfor bør alle, der kigger på skærme hver dag, være udstyret med sådan et par briller.

 

Se årets bedste blue light briller her.

Alle kan have godt af at bruge blue light briller

I dagens Danmark er der jo næsten ingen, der ikke kigger på en skærm i flere timer hver eneste dag. Er det ikke en smartphone, er det en tablet. Er det ikke en tablet, er det en computerskærm. Og for dem der ikke kigger på mobil, tablet eller computer hver eneste dag, bruges der sikkert stadig rigtig mange timer på at se tv hver eneste dag. Her kan blue light briller også være godt at bruge.

Find blue light briller uden styrke – til dig der ikke bruger briller

Blue light briller er ikke kun for dem, der bruger briller til dagligt. Det er også for dig, der bare gerne vil beskytte dine øjne, så du netop ikke har brug for at få briller på et senere tidspunkt. Blue light briller kan fx mindske risikoen for grå stær, hvilket er en klar fordel.

 

Du kan sagtens finde blue light briller uden styrke, så du kan bruge dem uden at få forvrænget dit syn på den ene eller anden måde. Og har du brug for blue light briller med styrke, er det heller ikke noget problem.

Der går ikke lang tid, før du kan mærke forskel

Når du går i gang med at bruge dine blue light briller, er det klart, at dine øjne lige skal vænne sig til at bruge dem. Men der går faktisk ikke lang tid, før du kan begynde at mærke en markant forskel.

Du vil fx hurtigt kunne mærke mindre spænding i hovedet – især hvis du har tendenser til hovedpine, når du sidder foran en skærm i flere timer hver dag. Du vil sikkert også have nemmere ved at falde i søvn og sove godt om natten. Så der er mange fordele at hente bare ved at bruge et par briller med et filter i, der skærer dette blå lys væk.