Få 3 tips til at finde din nye gaming pc

Det kan være svært at finde sin nye gaming pc, du vil finde dig selv stille følgende spørgsmål. Hvilket mærke skal det være? Hvilket grafikkort skal jeg vælge? Hvad er mit budget? Er den god nok til at spille det spil du spiller? – Vi har forsøgt at besvare mange spørgsmål i denne guide.

Tip 1: Hvilket grafikkort skal der være i din gaming pc

Det første du skal gøre, er at finde ud af hvilket grafikkort du har brug for i din computer. Et godt råd er at købe ”value for the money” segmentet. For billige grafikkort, er ikke gode nok til at kunne spille nye spil, og for dyre grafikkort betaler du for mange penge i forhold til ydeevnen. Derfor er det næsten altid en god ide i at ligge dig midt i mellem, som f.eks. RTX 3060.

Få mere inspiration i denne guide skrevet af Compware, hvor du kan se hvilket Grafikkort du skal have, baseret på din skærmstørrelse og spil du vil spille. Guiden kan findes her: hvad kræver de forskellige computerspil.

Tip 2: Sammenlign gaming pc’er

Når du ved hvilket grafikkort du skal bruge, samt hvilket budget så er næste skridt som overskriften siger at sammenligne hvor du kan få den bedste pris. Det er her det bliver lidt overskueligt, fordi der er mange forskellige komponenter, og du vil ofte stå i et dilemma omkring, om du skal vælge den PC med bedst CPU eller den med bedst Grafikkort. – Fordi det er sjældent den samme PC. Heldigvis har Compware igen gjort det nemt for dig, ved at lave et værktøj der finder din næste gaming PC.

Det virker sådan at du indtaster dit budget, og får vist gaming Pc’er fra forskellige forhandlere. Du kan dernæst sortere mere, ved at vælge den spille kategori du spiller mest.

Tip 3: Undgå at købe brandet Pc’er

Hvis der står HP eller Lenovo på din næste gaming computer, er chancerne for at den er dyre end andre ret stor. Fordi der er flere led der skal tjene penge. Du vil ofte få en bedre pris hos et dansk brand.